Пішов митись, та у ліжко. Жіночка шось поповзала по мені трохи, помацав її за цицкі, та кажу – давай вже їбтись будемо! Узяла гандона, натягнула його на мій хуй (за допомогою рота та рук), та витерла серветкою змазку з гандона. Потім почався процес смоктання хуя. Навіть тут вона не припинила пиздіти повністю: вставляла по декілька слів під час процессу. Що ж стосується мистецтва смоктання статевого хуя – дуже приємно і професійно. Сказав їй, що мені ще подобається, щоб окрім смоктання хуя, щоб лизали яйця і сраку – почув відповідь: «Ми для етава іщо мала знакоми!». …Ну насправді воно так і є: ми знайомі були з нею лише хвилин 20, то вона має рацію – це достатньо лише для смоктання хуя та звичайної статевої єблі, а от для лизання яєць та сраки – мабуть це ще є замало. Ну, кажу, тоді сідай на мене та поїхали! Сіла. Як вершниця – нічого особливого. Попросила виїбати її в позі Zю. Ну кажу – повертайся сракою, буду їбати. Вигляд зі сраки – супер! Жопа на дотик дуже приємна та пружна. Сракою підмахує, стогне (хоча якось не дуже вражаюче: як тут кажуть камради – цифровий саунд, хоча і досить якісний). Потім перевернув її у робочо-християнську позицію, задрав по вище ноги (треба зазначити, що вона досить гнучка), та встромив в неї хуя вже саме таким чином. У такий спосіб і було здійснено еякуляцію.
Що ж стосується її пізди – тут треба зазначити, що вона звичайно ж не вузенька дівчинка шістнадцяти років, але і розйобаним цей отвір назвати важко. Тобто при всьому тому, що я є власником достатньо невеличкого статевого хуя, йому було досить комфортно здійснювати їбальні фрикції у піхві цієї особи (хоча звісно ж, що бувало і набагато краще).
Пішли їбатись, точніше лягли в цю кіпу лахміття. Почала дрочити мого хуя, чим викликала стан ерекції. І тут заявила, що я ж з початку повинен їй був дати гроші, бо вона мене перший раз бачить і тому недовіряє. До того ж в неї не дуже багато часу для поїбеньок зі мною, тому все треба зробити швиденько… Пиздець! Піднявся та попиздив за грошима, розганяючи по дорозі повітря стирчачим хуєм… Настрій було майже зіпсовано.
Почала смоктати хуя (на моє прохання – без гумового нацюцюрника). Смоктала непогано – глибоко та ритмічно, але без облизування яєць та іншого навколишнього простору. До речи – смокче, а потім робить паузу і дивиться на мене, мабуть з надією, що я запропонує більше грошей. Так разів п’ять… Коли я сказав, що не треба припиняти процес, і ще сказав, що саме таким чином бажаю її завафлити – на відріз відмовилась. Настрій вже було зіпсовано повністю… Кажу – добре, вдягай гандона, та сідай зверху. Сіла, та почала ялозити по мені сракою, тобто зворотно-поступових рухів не було взагалі! Хуйня, не сподобалось. Кажу – перевертайся, буду вже якось дойобувати, щоб хоча б еякуляцію здійснити, бо вже став помічати, що пропадає ерекція. Отже, еякулював, зібрався і упиздив по своїх справах.
ну, вот, гоша, а ты говорил, что тебя по тому рисунку неопознаютVeselin писал(а):Гоша - шалун ?![]()
Христом богом прошу - токма жене не кажите сиё....больше не буду....перед фотоаппаратом в смысле...Veselin писал(а):Гоша - шалун ?![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей